Fri fragt ved køb over 1000 kr. - Gratis udbringning på hele Bornholm ved køb over 500 kr.- Afhent i butikken 1. time efter køb*
WILD DISTILLERY BORNHOLM - ENE NAVY STRENGTH GIN

WILD DISTILLERY BORNHOLM

ENE NAVY STRENGTH GIN

DKK 450
På lager
ENE Organic Gin - Navy Strength

ENE Navy Strength holder en alkoholprocent på over 57% og giver en mereintens gin oplevelse. Navy Strength skulle efter sigende have sin oprindelse i den engelske marinei den tid, hvor man brugte krudt og kugler. Gin havde en stor betydning forflåden dengang. Historien hedder sig dog, at nogle af officererne var mistænkelige over kvaliteten af ginnen. Derfor prøvede de kvaliteten ved atteste, om den kunne antænde krudt. Kunne den det, holdt den over enalkoholprocent på 57% og var godkendt.

ENE Navy Strength er økologisk og destilleret midt på Bornholm. Selvom denholder en højere alkoholprocent end den typiske gin, kan den godt drikkesrent med masser af is.

ENE Navy Strength smager fantastisk i en Dry Martini eller som en klassiskGin Tonic med citron/lime og en tør tonic som Fever Tree Indian Tonic. Huskdog at røre ginnen godt rundt med is før du topper med tonicen.

Størrelse: 70 cl
Alkoholprocent: 57%

Andre købte også