Fri fragt ved køb over 1000 kr. - Gratis udbringning på hele Bornholm ved køb over 500 kr.- Afhent i butikken 1. time efter køb*

DOUBLE A BY W.W.

Wood Wood er et nytænkende og moderne mode- og livsstilsbrand grundlagt i 2002 med hovedsæde i København. De to stiftere, Karl-Oskar Olsen og Brian SS Jensen leder fortsat brandet, der udover en webshop tæller butikker i Berlin, London, Aarhus og København.

Wood Wood er et subkulturelt grundlagt livsstilsmærke med stærke referencer til både graffiti- og 90'ernes gademiljø. Siden begyndelsen har kollektioner både reflekteret og taget inspiration fra sport, kunst, musik og afgørende perioder i ungdomskulturen. Wood Wood Wood balancerer udtryk og funktion, og beskrives bedst som et moderne livsstilsmærke med elementer kendt fra sport.

Wood Woods kollektioner er udviklet med udgangspunkt i et klassisk og sofistikeret udtryk i samspil med en legende grafisk profil, som ofte kredser om modsætningsforhold og ikonografi.

“Wood Wood kan ikke udelukkende beskrives som et mærke. Det handler i lige så høj grad om stil og attitude, der tager afsæt i vores opvækst med ønsket om konstant udvikling. I hver kollektion udforsker vi elementer fra high-end og undergrund for at skabe vores helt egen æstetik."

- Karl-Oskar Olsen, medstifter og kreativ direktør.